Disclaimer

Alle informatie die te vinden is op www.aminobaas.nl is met optimale zorgvuldigheid samengesteld. Er zijn links naar derden en interne links op pagina’s te vinden om de gebruiksvriendelijkheid en onderbouwing te verbeteren. Alle informatie op de website op de website is vrijblijvend. Aan de inhoud en/of links kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Op basis van wetenschappelijke artikelen wordt inhoudelijk beschreven wat de stand van zaken is op het gebied van voeding, sport en gezondheid. Er wordt soms ook geschreven over andere lichaamsstoffen. We trachten deze stoffen te beschrijven naar de waarheid om zo goed mogelijk beeld te verschaffen voor onze bezoekers. De pagina’s en berichten zijn met uiterste zorg en nauwkeurigheid samengesteld en over waar mogelijk voorzien van bronvermelding.

Aminobaas.nl garandeert niet voor de volle honderd procent dat alle informatie ten allen tijden juist, actueel, volledig en compleet is en dat het gebruik ervan zal leiden tot tevredenheid en verwachting van de bezoeker. Hiervoor adviseren wij altijd medische hulp te betrekken.

De informatie en de producten die worden aangeboden op de website van aminobaas.nl zijn dan ook niet bedoeld te dienen als vervanging voor medische behandeling of zorg. U moet begrijpen dat aminobaas.nl ten allen tijden beseft en ook wil uitstralen dat een zorgverlener of arts nooit vervangen kan worden. U dient te overleggen met uw zorgverlener of (huis)arts wat in uw geval het beste is om te doen, voordat deze inhoud in praktijk wordt gebracht.

De informatie en middelen op aminobaas.nl zijn niet samengesteld door artsen of zorgverleners.

De methodes beschreven op de website werken voor de eigenaar van aminobaas.nl, het hoeft niet voor andere personen te werken. Gezondheid kan per persoon erg verschillen en indien er klachten zijn, is professionele hulp altijd wenselijk.

De inhoud op aminobaas.nl dient dus niet als medisch advies of vervanging voor medisch advies. Ook niet voor diagnoses of behandelingen. Sowieso oefenen wij geen geneeskunde uit.

Het is belangrijk nooit zomaar één van de middelen op de website van aminobaas.nl tot je te nemen, zolang deze niet zijn voorgeschreven door een erkende apotheker en/of arts.